Akhisar 6 oyuncu ile yollarını ayırdı

Bank Asya 1. Lig'i şampiyon olarak tamamlayarak Spor Toto Süper Lig'e yükselen Akhisar Belediyespor Yönetim Kurulu, teknik heyetin raporu doğrultusunda 6 oyuncu ile yollarını ayırdı, 1 oyuncuyu da kiralık listesine koydu.

NTV Spor 24.05.2012 - 20:04
Akhisar 6 oyuncu ile yollarını ayırdı

Akhisar Belediyespor'un basın sözcüsü İbrahim Evren, gazetecilere yaptığı açıklamada, İsmail Özeren, Şehmus Özer, Fatih Kara, Osman Bozkurt, Lütfü Üren, Bilal Özdemir ile yollarını ayırdıklarını belirtti.

Genç oyuncu Önder Akdağ'ın da kiralıklar listesine konduğunu ifade eden Evren, ''Teknik heyetimizin bizlere vermiş olduğu rapor doğrultusunda yolumuzu ayırdığımız arkadaşlarımız belli oldu. Biz de Akhisarspor yönetimi olarak kendilerine Akhisarspor'a vermiş oldukları hizmetten ve bize bu şampiyonluğu yaşattıklarından dolayı hepsine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Hamza Hamzaoğlu ile de görüşmemiz var, teknik heyet ile anlaştığımız takdirde resmi sözleşme yapacağız. Basında yer alan tüm transfer haberleri asılsızdır, bugüne kadar hiçbir futbolcu ile görüşmedik veya anlaşmadık'' dedi.

HAMZAOĞLU: İLK HEDEF İÇ TRANSFER
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu da 7 kişiyle helalleşerek yollarını ayırdıklarını bildirdi.

Hamzaoğlu, ''Sezon başladıktan sonra kamptaki gelişmelere ve yapacağımız transferlere göre kalan arkadaşlarımızın içinden de giden olabilir. Transferin son gününe kadar gelen ve giden de olabilir. Şu anda önümüzdeki sezon ile ilgili planlama yapacağız. Planımıza göre 2 Temmuz'da Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde toplanacağız. Daha sonraki etabımızda İstanbul Silivri'de kampa girmeyi planlıyoruz. Bizler zaten anlaştığımız oyuncular ile ilgili mutlaka bilgi vereceğiz. İlk olarak iç transfere bakacağız, akabinde dış transfer çalışmalarımız devam edecektir. Şu anda gelen tüm teklifleri de değerlendiriyoruz'' diye konuştu.

ERYÜKSEL: MANİSA VEYA İZMİR'DE OYNAMAYI DÜŞÜNÜYORUZ
Akhisarspor'un müsabakalarının oynanacağı sahaya ilişkin soruyu yanıtlayan Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, ''28 Mayıs Pazartesi günü federasyon yetkilileri gelecek ve kriterler belirlenecek. Eğer kalan 2 buçuk aylık dönemde yetiştireceğimiz kriterler ortaya çıkarsa çalışmalarımızı yapacağız. Ancak baktık yetiştirilecek bir kriter ortaya çıkmaz ise Manisa veya İzmir'de oynamayı düşünüyoruz'' dedi.

Sayfa Yükleniyor...