Trabzonspor Avrupa'da

Geçtiğimiz sezon Beko Basketbol Ligi'ni 9. sırada tamamlayan Trabzonspor Medical Park, FIBA tarafından Avrupa'nın üç numaralı kupası olan Eurochallenge'a dahil edildi.

NTV Spor 17.06.2014 - 12:25
Trabzonspor Avrupa'da

Trabzonspor Medical Park, gelecek sezon Eurochallenge'da mücadele edecek.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Trabzonspor Medical Park Basketbol Kulüp Başkanı Abiş Hopikoğlu, "Beko Basketbol Ligi'nde mücadele ettiğimiz geçtiğimiz sezonki ilk yılımızda, özellikle ligin ikinci devresinde harika bir performans ortaya koyan takımımız, FIBA tarafından Eurochallenge'e dahil edilmiştir. Tekrar 1. lige yükseldiğimiz bu sezonda Avrupa Kupaları'na katılarak büyük bir başarı ortaya koyan tüm takım oyuncularını, teknik heyetimizi ve büyük taraftarımızı tebrik ediyor, bu başarımızı camiamıza armağan ediyoruz. Avrupa kupasına katılıyor olmamız, camiamıza olan sorumluluğumuzu bir kat daha artırmıştır. Tüm camiamız ve taraftarımız bilsin ki; Avrupa'da Trabzon'u en iyi şekilde temsil edecek takımı oluşturmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız." dedi.

Trabzonspor, geçtiğimiz sezon 27 hafta takımın başında görev yapan ve bu süreçte 13 galibiyet elde eden başantrenör Hakan Demir'le de sezon sonunda nikah tazelemişti.

Sayfa Yükleniyor...