Anadolu Efes prestij peşinde

Euroleague'de çeyrek final şansını kaybeden iki ekip bu akşam İstanbul'da karşı karşıya gelecek. Anadolu Efes ile Laboral Kutxa arasındaki mücadele saat 20:45'te başlayacak ve NTV Spor'dan canlı yayınlanacak.

NTV Spor 26.03.2014 - 23:27
Anadolu Efes prestij peşinde

Turkish Airlines Euroleague Top 16 turu E grubu 12. hafta maçında Anadolu Efes, İspanyol temsilcisi Laboral Kutxa'yı ağırlayacak.
 
Gruptan çıkma şansını geçtiğimiz haftalarda kaybeden Anadolu Efes, son 6 maçından yenilgiyle ayrıldı. 2 galibiyet ve 9 mağlubiyetle 7. sırada yer alan temsilcimiz, İspanyol rakibini mağlup ederek galibiyet hasretine son vermek istiyor. Emporio Armani Milan maçında yüzüne darbe alan ve elmacık kemiği çatlayan Doğuş Balbay bu karşılaşmada forma giyemeyecek.
 
Sergio Scariolo'nin çalıştırdığı Laboral Kutxa da Anadolu Efes ile aynı galibiyet sayısına sahip. Top 16'ya Unicaja Malaga galibiyetiyle başlayan İspanyol ekibi, sonra üst üste 7 mağlubiyet aldı. Laboral, Panathinaikos galibiyetiyle dikkat çekse de son iki maçından yenilgiyle ayrılarak çeyrek final şansını kaybetti.
 
İki ekip arasında Top 16'nın beşinci haftasında İspanya'da oynanan karşılaşmayı Anadolu Efes 72-66 kazanmıştı.

Sayfa Yükleniyor...