Euroleague'de dün geceye bakış

Temsilcilerimiz Galatasaral Liv Hospital ve Anadolu Efes'in sahne aldığı Turkish Airlines Euroleague'de, dün gece 3 maç daha oynandı. Fenerbahçe Ülker ile aynı grupta bulunan Olimpiakos, Unicaja'yı deplasmanda yenerken, Real Madrid ve CSKA Moskova da geceyi galibiyetle kapattı.

NTV Spor 28.03.2014 - 11:56
Euroleague'de dün geceye bakış

Fenerbahçe Ülker'in bulunduğu (E) grubunda, gecenin tek maçı Unicaja Malaga ile son 2 yılın şampiyonu Olimpiakos arasındaydı. Yenilmesi halinde playoffa katılma şansını tehlikeye sokacak Olimpiakos, başından sonuna kadar önde götürdüğü maçı, 80-63 kazandı. Top 16 turunda beklenen performansı gösteremeyen geçen yılın en değerli oyuncusu Vassilis Spanoulis, 20 sayıyla galibiyetin mimarı oldu. Matt Lojeski ise 18 sayı üretti.

Galatasaray Liv Hospital'ın, Zalgiris deplasmanında çok kritik bir galibiyet aldığı (F) grubunda, playoff için temsilcimiz ile çekişen Bayern Münih, Cska Moskova deplasmanında tutunamadı. Sahadan 77-70 galip ayrılan CSKA, playoff turunda ev sahibi avantajı ile mücadele etmeyi garantiledi. Bayern Münih ise bu yenilgi ile 5 galibiyette kaldı. Son 3 maçını kazanan temsilcimiz Galatasaray Liv Hospital'ın ise 6 galibiyeti bulunuyor.

Maccabi Tel Aviv - Real Madrid maçı büyük çekişmeye sahne oldu. Real Madrid, rakibini deplasmanda 77-76 yenmekle kalmadı; grubu ilk 2 sırada bitirme hayallerine de set çekti. Sergio Rodriguez'in 21 sayıyla oynadığı İspanyol ekibi, CSKA Moskova ile birlikte ilk 2'yi garantiledi. Bu da Real Madrid'in, playoff'ta ev sahibi avantajı ile mücadele edeceğini anlamına geliyor.

Sayfa Yükleniyor...