Fenerbahçe Ülker play off aşkına!

Fenerbahçe Ülker Euroleague'de Play-Off'a kalma yolunda bugün önemli bir maça çıkacak. Temsilcimiz, sahasında Emporio Armani Milano ile karşılaşacak. Maç saat 20:30'da başlayacak ve NTV Spor Smart'tan canlı yayınlanacak.

NTV Spor 28.03.2014 - 12:32
Fenerbahçe Ülker play off aşkına!

Turkish Airlines Euroleague TOP 16 E Grubu 12. hafta maçında Fenebahçe Ülker ile Emporio Armani, Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da oynanacak.

Euroleague'deki son maçında geçtiğimiz hafta deplasmanda Panathinaikos'a 76-67 yenilen Fenerbahçe Ülker, 5 galibiyet ve 6 mağlubiyetle grupta averajla 5. sırada yer alıyor. TOP 16'da evinde oynadığı 5 maçın 4'ünü kazanan temsilcimizde Blagota Sekulic'in sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. Torku Konya maçında dinlendirilen Nemanje Bjelica, takımla çalışmalarını sürdürürken karşılaşmada forma giyebilecek.          

8 galibiyet ve 3 yenilgisi bulunan İtalyan ekibi grubun 2. sırasında bulunuyor. Emporio Armani, dün Olimpiakos'un Unicaja Malaga'yı mağlup etmesiyle adını TOP8'e yazdırdı.

Konuk takımın en etkili silahı 18.2 sayı ortalamasıyla oynayan Keith Langford. Langford'un yanı sıra eski Fenerbahçeli Curtis Jerrells 11 ve Alessandro Gentile de maç başına 10.7 sayıyla mücadele ediyor.
                 
İki takım arasında İtalya'da oynanan karşılaşmayı Emporio Armani, 90-85'lik skorla kazanmıştı.

 

 

Sayfa Yükleniyor...