Obradovic: Final maçımız olacak

Fenerbahçe Ülker, Emporio Armani Milano ile tarihinin en önemli maçlarından birine çıkacak. NTV Spor'a konuşan Sırp antrenör Obradovic, çeyrek finale çıkma yolunda İtalyan ekibiyle final maçı oynayacaklarını söyledi. Oyunculardan Emir Preldzic ve, Linas Kleiza maçın önemine vurgu yaparken taraftardan da destek istedi.

NTV Spor 28.03.2014 - 16:49
Obradovic: Final maçımız olacak

Obradovic, "Bizim için çok önemli bir maç. Kesinlikle bir final maçı. Son 8'e kalma ihtimalimiz var. Milano'nun ne kadar iyi basketbol oynadığını biliyoruz. Milano'daki maçta çok etkili olmuslardı. Bircok yaratici oyuncusu ve dışarıdan iyi şutörleri var.  Her maçta oynadığımız sistemle oynamaya çalışacağız. Agresif, hücumda mümkün olduğunca fazla skor üretmeye çalışarak. Bu bir THY Euroleague maçı 40 dk boyunca oyuna konsantre olmalıyız" dedi.

EMİR PRELDZIC'DEN TARAFTARA ÇAĞRI: "HARİKA BİR MAÇ OLACAK"
"Kazanmamız gereken bir maç" diyen Emir Preldzic, "Eğer kaybedersek şansımız kalmaz. Ama burada taraftarımız önünde oynayacağız. Kendi sahamızdayız. İyi hazırlandık. Kazanmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Taraftarımızı buraya maça davet ediyorum. Harika bir maç olacak. Taraftarımız Avrupa'nın en iyilerinden ve her zaman bize muhteşem bir atmosfer yaratıyor" şeklinde konuştu.

KLEIZA: ÇOK ZOR BİR MAÇ BİZİ BEKLİYOR
Linas Kleiza ise, "Bizi çok zor bir maç bekliyor. Zorlu bir rakiple oynayacağız. Bizim kazanmamız lazım ama onların da galibiyete aynı şekilde ihtiyaçları var. Böyle bir maçı taraftarımızın önünde oynayacağımız için heyecanlıyız. Umarım sahada da elimizden gelenin en iyisini gösteririz. Taraftarımız her zaman oldugu gibi bu maça da gelip bizi desteklemeli. Onların bu desteğine karşılık biz de maçı kazanıp onlara hediye etmek istiyoruz" dedi.

Sayfa Yükleniyor...