"Obradovic varsa görevden kaçılmaz"

Fenerbahçe Ülkerli basketbolcu Linas Kleiza, başantrenörleri Zeljko Obradovic'in, her oyuncuya ciddi sorumluluk yükleyen bir antrenör olduğunu söyledi.

NTV Spor 02.04.2014 - 17:19
"Obradovic varsa görevden kaçılmaz"

Kleiza, Fenerbahçe Kulübü'nün aylık resmi yayın organı Fenerbahçe Dergisi'nin 134. sayısında yer alan röportajında, Obradovic'in çok önemli hedefleri olan bir antrenör olduğunu belirterek, "Obradovic her zaman kazanmak isteyen, kazanmak için gece gündüz çalışan ve başarı için her anının kıymetini bilen bir isim. Her oyuncuya ciddi sorumluluk yüklüyor. Obradovic'in olduğu yerde verilen görevden asla kaçılmaz" ifadelerini kullandı.
     
NBA'de de forma giyen Litvanyalı oyuncu, "En iyi oyuncular, en iyi antrenörler, en iyi koşullar. Yani en iyilerin olduğu bir ortam. O yüzden NBA her basketbolcu için küçük yaşlarda bile hayal edilen bir noktadır ya da bir seviyedir" değerlendirmesinde bulundu.
     
Kleiza, basketbolun sevdiği bir meslek olduğunu kaydederek, "Basketbol benim tercih ettiğim ve halen de sürdürmekte olduğum bir spor. Benim işim basketbol oynamak, oynadığım basketbolla da takımıma katkı sağlamak" şeklinde görüş belirtti.

Sayfa Yükleniyor...