Efes'in konuğu Olimpiakos

Turkish Airlines Euroleague'de Anadolu Efes ile Olimpiakos Abdi İpekçi Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz için prestij niteliğindeki mücadele 21.00'de başlayacak ve NTV Spor'dan canlı yayınlanacak.

NTV Spor 04.04.2014 - 00:21
Efes'in konuğu Olimpiakos

Anadolu Efes, Turkish Airlines Euroleague Top 16 turu E Grubu 13. hafta maçında Olimpiakos ile Abdi İpekçi Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek.
 
2 galibiyet ve 10 mağlubiyetle grubunun son sırasında bulunan ve çeyrek final umutlarını geçtiğimiz haftalarda yitiren Anadolu Efes, Yunan rakibi karşısında prestij mücadelesi verecek.
 
Son 7 maçından mağlubiyetle ayrılan Anadolu Efes'te kadro dışı bırakıldığı açıklanan Semih Erden mücadelede forma giyemeyecek.
 
Son iki maçını kazanan Olimpiakos ise 6 galibiyet ve 6 mağlubiyetle üçüncü sırada bulunuyor. Gruptan çıkmayı garantileyen Barcelona ve Emporio Armani'nin ardından gelen Yunan temsilcisi, 9. kez üst üste play-off'a kalma hesapları yapıyor. Yunan temsilcisi sahadan galibiyetle ayrıldığı takdirde, adını çeyrek finale yazdırması için Laboral Kutxa ya da Panathinaikos'tan birinin kazanması yetecek. Eğer Olimpiakos kaybeder olur, Laboral Kutxa ve Panathinaikos rakiplerini geçerse Yunan temsilcisi adını yine play-off'a yazdıracak.
 
Anadolu Efes ile Olimpiakos arasında bugüne kadar oynanan 26 karşılaşmada temsilcimiz 12 galibiyet elde ederken, iki ekip arasında Atina'da oynanan ilk karşılaşmayı Anadolu Efes 78-60 kaybetmişti.

Sayfa Yükleniyor...