Iniguez: Zorlu bir maç olacak

Kadınlar Avrupa Ligi 8'li finalinde Fenerbahçe yarı finalde yarın Fransız Tango Bourges ile karşılaşacak. Maç öncesi NTV Spor'a konuşan antrenör Roberto Inigue rakipleri karşısında iyi savunmanın önemine dikkat çekti. Oyunculardan Isabelle Yacoubou ise galibiyetten emin.

NTV Spor 10.04.2014 - 23:18
Iniguez: Zorlu bir maç olacak

Tango Bourges maçı öncesinde NTV Spor'un sorularını yanıtlayan Fenerbahçe Antrenörü Roberto Iniguez de Heredia, “Bourges oldukça iyi bir takım.  Uzun zamandır beraber oynuyorlar,  bu da onlara avantaj sağlayacaktır. Deneyimli ve atletikler, zorlu bir maç olacak. Kazanmak için savunma direncimizi üst seviyede tutmalıyız ve fark yaratmalıyız” dedi. 

Iniguez sözlerini, “Boyalı alanda sorun yaşadığımızı düşünmüyorum ama geliştirmemiz gereken eksik yönlerimiz var. Özellikle rakip iyi kapandığı zaman potaya gitmemiz zorlaşıyor. Bu konuda biraz daha çalışmalıyız. Holingswort'un yarı final maçına hazır olacağını umuyorum. Belki çok uzun süre alamaz ama takıma mutlaka katkı sağlar” diyerek tamamladı.

YACOUBOU: BURAYA KAZANMAK İÇİN GELDİK
Fenerbahçe'nin başarılı basketbolcusu Isabelle yacoubou  ise “Bu kez yalnızca kendi maçımıza konstantre olabileceğiz. Dolayısıyla bu karşılaşma gerçek Fenerbahçe'nin nasıl bir takım olduğunu göstermek için bir şans. Rakibimizin kim olduğu önemli değil, buraya kazanmak için geldik” dedi.

Sayfa Yükleniyor...