Zaferin hikayesini NTV Spor'a anlattılar

Kadınlar Eurolaegue finalinde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi yenerek tarihi bir başarıya imza atan Galatasaray Odeabank'ta antrenör Ekrem Memnun ve basketbol şube koordinatörü Murat Özyer, zaferin hikayesini Spor Merkezi'nde anlattılar.

NTV Spor 14.04.2014 - 19:14
Zaferin hikayesini NTV Spor'a anlattılar

MEMNUN: ŞEBNEM MÜTHİŞ BİR PROFESYONEL

Büyük bir başarıya imza attıklarını söyleyen Galatasaray Odeabank Kadın Basketbol Takımı Antrenörü Ekrem Memnun, FIBA Avrupa Ligi Sekizli Final organizasyonunun finalinde Fenerbahçe'yi 69-58 yenerek şampiyonluğa ulaştıkları için mutlu olduklarını söyledi.

"FARKIN SUNİ OLDUĞUNU BİLİYORDUK"
Memnun, "Müthiş bir basketbol oynadık. Maça da iyi başladık. Müthiş bir savunma yaptık. Farkın açılmasına rağmen oyundan kopmadık. Çünkü farkın suni olduğunu biliyorduk. Fenerbahçe çok iyi bir takım ve kaliteli oyuncuları var" dedi.

"ALTIN KALPLİ BİR TAKIMIM VAR"
Elde edilen şampiyonluğun kariyeri açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Memnun, "Bu şampiyonluk 25 yıllık rüyamdı ve bugüne kısmetmiş. Oyunculara müthiş saygı duyuyorum, altın kalpli bir takımım var. Bana çok büyük saygı duydular. Liderliğimi kabul ettiler. Söylediğim şeyleri sorgulamadan, bütün güçleriyle yapmaya çalıştılar. Her şey onların" diye konuştu.

"ANTREMANLARI İNGİLİZCE YAPIYORUM"
Antrenmanları İngilizce yaptırdığını söyleyen Memnun, "İletişim açısında böyle bir uygulamaya gittim. Çevirme sırasında duygularun kaybolmaması için antrenmanları İngilizce yapıyoruz" şeklinde konuştu.

"İKİ ANA NOKTAMIZ VARDI"
Antrenmanda iki ana noktanın üstünde durduuğunu söyleyen Memnun, "İlk ana noktamız yaptığımız herşeyin daha iyisini yapabilirmiyiz. İkincisi de daha fazla alabilirmiyiz. Bu ana noktalar benim çok inandığım şeyler oyuncularımı da bunlara ikna etmeye çalışıyorum" dedi.

ÖZYER: TAKIM KİMYASINI OLUŞTURDUK
Galatasaray Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer ise "Takım olarak doğru kimyayı oluşturduk. Bu birliktelik bize bu büyük zaferi getirdi" dedi.

"TAKIMI BOZMAK İSTEMİYORUZ"
Gelecek sezon takımı bozmak istemediklerini söyleyen Özyer, "Hayatın bazı gerçekleri var. Oyuncular daha fazla kazanmak istiyor. Biz de şartlar uyduğu taktirde takımı bozmak istemiyorum. Alınlarında öpülecek oyunculardan oluşuyor bizim takımımız" diye konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...