Galatasaray şampiyonluğu kutladı!

FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nin finalinde Fenerbahçe'yi yenerek şampiyon olan Galatasaray Odeabank'ın elde ettiği başarı, yöneticilerin de katıldığı gecede kutlandı.

NTV Spor 16.04.2014 - 00:24
Galatasaray şampiyonluğu kutladı!

Kuruçeşme'deki Galatasaray Adası'nda basına kapalı gerçekleştirilen kutlama gecesine, Avrupa şampiyonu sarı-kırmızılı takım, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve yönetim kurulu üyeleri, Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç ve Galatasaraylılar Derneği Başkanı Polat Bengiserp ile çok sayıda davetlinin katıldığı bildirildi.

Kulübün internet sitesindeki açıklamaya göre, gecede konuşma yapan başkan Aysal, sarı-kırmızılı kulüpte başarılara alıştıklarını vurgulayarak, "Hedefimiz özellikle yurt dışı başarılardı. Buna benzer başarıları daha önce de elde ettik. Kızlarımız bunu bize bir kere daha hatırlattı. Nelerin yapılacağı, imkansızın başarabileceğini bize gösterdiler. Huzurunuzda kızlarımıza tekrar teşekkür etmek istiyorum. Bu vesileyle bir teşekkürü de başarının arka planında olan, bize destek veren sponsorumuz Odeabank'a ediyorum'' ifadelerini kullandı.

Kutlamada, yemeğin ardından dev şampiyonluk pastası kesildi.

 

Sayfa Yükleniyor...