Hido'lu Clippers rekor kırdı!

NBA play-off'larında Hidayet Türkoğlu'nun da forma giydiği Los Angeles Clippers, Golden State Warriors'ı 138-98 yenerek kulüp tarihinin play-off'lardaki "sayı" ve "en farklı galibiyet" rekorunu kırdı. Bu sonuçla seriye 1-1 eşitlik geldi.

NTV Spor 22.04.2014 - 10:48
Hido'lu Clippers rekor kırdı!

NBA Play-Off Batı Konferansı takımlarının karşılaşmasında Los Angeles Clippers, ilk maçta kaybettiği Golden State Warriors'ı bu kez farklı mağlup etti ve seride durumu 1-1 yaptı. Sahadan 138-98 galip ayrılan Clipperslı oyuncular, kulüp tarihinin play-off'lardaki "sayı" ve "en farklı galibiyet" rekorunu kırdı.
     
Yedi oyuncunun çift haneli skor ürettiği Clippers'ın all-star forveti Blake Griffin, 35 sayı ve 6 ribauntla karşılaşmanın en skoreri oldu. Oyun kurucu Chris Paul, 12 sayı, 10 asist, 6 ribaunt, 5 top çalma ve yedeği Darren Collison, 12 sayı, 10 asistle "double double"a imza attı. DeAndre Jordan, 11 sayı, 9 ribaunt ve 5 blokla maçı tamamladı. Clippers'ta oynayan Türk basketbolcu Hidayet Türkoğlu ise kenardan oyuna girerek 14 dakikada 13 sayı kaydetti.
     
Warriors'ta 24 sayı, 8 asist üreten all-star oyun kurucu Stephen Curry'nin yanı sıra David Lee ile yedek oyuncular Draymond Green ve Jordan Crawford'ın 11'er sayısı yenilgiyi önleyemedi.
     
Serinin 3 ve 4. maçları Warriors'ın sahasında oynanacak.

Sayfa Yükleniyor...