"Bunlar G.Saray'ın operasyonu"

Fenerbahçeli yöneticiler, Galatasaray Odeabank maçında yaşananlardan dolaylı sarı kırmızılı kulübe sert tepki gösterdi. Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, "Provokatör insanları topladılar, operasyon yaptılar" eleştirisinde bulundu. İsfendiyar Zülfikari ve Turhan Şahin de Galatasaraylı yöneticileri eleştirdi.

NTV Spor 06.05.2014 - 10:43
"Bunlar G.Saray'ın operasyonu"
Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Mahmut Uslu, İsfendiyar Zülfikari ve Turhan Şahin, Galatasaray Odeabank ile oynanan maçta meydana gelen olaylara tepki gösterdi.
 
Fenerbahçe Televizyonu'na konuşan Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, "Biz spor hayatında bunları yaşadık. Galatasaray'ın idarecileri yaşamadı bunları. Yanlış işler yaptılar. Provokatör insanları topladılar. Bunlar tamamen operasyon. Maalesef Galatasaray Yönetimi ve Başkanı karar almışlar. Bir kız basketbol maçını bu hale getirdiler. Bu tarihe geçen bir olaydır. Bu terbiyesizliği unutmayacağız, unutturmayacağız.  Federasyon Başkanı da bu terbiyesizliğe alet oldu. Bu, Aziz Yıldırım korkusu. Aziz Yıldırım gelecek diye bu operasyon hazırlanmış" dedi.
      
Fenerbahçe Asbaşkanı İsfendiyar Zülfikari de maçın ardından can güvenliği olmadığı gerekçesiyle oyuncuların otobüste beklemek zorunda kaldığını söyleyerek, "Hiçbir yetkili özür dilemedi. Provokasyonu yapan Galatasaraylı yöneticilerin kendileridir" açıklamasını yaptı.
 
Asbaşkanlardan Turhan Şahin ise "Bunca yıllık spor ve yöneticilik hayatımda görmediğim bir durum. Cehennem gibi ortam vardı. Spor müsabakasından başka her şey salonda sergilendi. Üzücü bir gece yaşadık. Linç olmaktan kurtulduk" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...