Galatasaray yeni isimlere yöneldi!

Galatasaray Liv Hospital, Davis Bertans transferinden vazgeçti. Sarı-kırmızılılar, Partizan'ın yüksek bonservis ücreti talep etmesi üzerine yeni arayışlara yöneldi.

NTV Spor 01.07.2014 - 12:45
Galatasaray yeni isimlere yöneldi!

İç transferde sözleşmesi biten Ender Arslan, Cenk Akyol ve Manuchar Markoishvili'yi takımda tutmak için görüşmelerini sürdüren Galatasaray Liv Hospital; bir yandan da dış transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Anadolu Efes'ten Kerem Gönlüm'ü kadrosuna katan Galatasaray, genç forvet Davis Bertans'ı transfer etmekten vazgeçti. 21 yaşındaki Letonyalı'nın kulübü Partizan'la görüşen Galatasaray, Sırp kulübün yüksek bonservis talep etmesiyle transferden vazgeçti.

Sofoklis Schortsianitis'in Maccabi ile iki yıllık yeni sözleşme imzalaması üzerine pivot pozisyonunda diğer alternatiflere yönelen Galatasaray; Aleks Mariç ve Robertas Javtokas'ı değerlendirmeye aldı.

Diğer yandan Galatasaray'ın takımda tutmak istediği Manuchar Markoishvili, Khimki Moskova'yla görüşüyor. Gürcü oyuncunun takımda kalıp kalmayacağı Khimki'nin yapacağı teklifin sonrasında netleşecek.

Sayfa Yükleniyor...