Fenerbahçe’de revizyon!

Fenerbahçe Ülker, McCalebb, Kleiza, Barış Ermiş ve İlkan Karaman ile yollarını ayırdı.

NTV Spor 01.07.2014 - 23:29
Fenerbahçe’de revizyon!

Basketbolda yeni sezon kadrosunun yapılanması için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe Ülker, Bo McCalebb, Linas Kleiza, Barış Ermiş ve İlkan Karaman ile yollarını ayırdı.

RICKY HICKMAN FENERBAHÇE'DE!

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, geride kalan sezonlarda Fenerbahçe Ülker formasını başarıyla terlettikleri belirtilen 4 oyuncuya teşekkür edildi.

Açıklamada, "Fenerbahçe Ülker formasını iki sezon boyunca özveriyle terleten ve 2013-2014 sezonunda elde edilen Beko Basketbol Ligi şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Bo McCalebb'a, Litvanya basketbolunun yetiştirdiği en önemli yıldızlardan biri olan, yetenekleri ve tecrübesiyle takımımıza çok şey katan Linas Kleiza'ya, ülkemizin değerli oyun kurucularından biri olan Barış Ermiş'e, formamızı terlettiği süre zarfında taraftarlarımızın sevgisini kazanan İlkan Karaman'a ayrı ayrı teşekkür eder, kariyerlerinin bundan sonraki dönemlerinde kendilerine başarılar dileriz" denildi.

Barış Ermiş, 2013-2014 sezonunu kiralık olarak Royal Halı Gaziantep'te tamamlamış, İlkan Karaman ise sakatlığı nedeniyle sezonu tedavi süreciyle geçirmişti.

Sayfa Yükleniyor...