Orduspor potada yapılanmaya gitti

Orduspor, basketbolda yapılanmaya gitti... Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Karadeniz ekibinde başkan Nedim Türkmen, yazılı bir açıklama yaptı.

NTV Spor 21.08.2014 - 15:11
Orduspor potada yapılanmaya gitti

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Orduspor, basketbol şubesi sorumlusu Akın Çiçek'in istifasının ardından yeni yapılanmaya gitti.

Kulüp başkanı Nedim Türkmen, yaptığı yazılı açıklamada, 2014-2015 sezonu fikstürünün çekildiğini belirterek, yeni sezon çalışmalarına tüm hızla devam edildiğini vurguladı.

Potada yönetimin yeniden belirlendiğini bildiren Türkmen, "Daha önce kulübümüz tarafından yapılan açıklamada da belirtildiği üzere, basketbol şubemizde yeni bir yapılanma içerisine girilmiş ve yeni bir yönetim kurulu oluşturulmuştur. Bu kapsamda, kulübümüzün medya ve iletişimden sorumlu üyesi Alparslan Baki Ertekin, Orduspor Sportif Faaliyetler AŞ Basketbol Şube Sorumlusu olarak görevlendirilmiştir. Ertekin'in yanı sıra Yener Korkmaz, İlhan Şahin, Bünyamin Gürses, Ercan Yıldız, İsa Sönmez ve Emre Can Tüysüz, basketbol şubesi yönetim kurulu üyesi olarak yeni sezonda görev alacaktır" ifadelerini kullandı.

Türkmen, transfer çalışmalarının da sürdüğünü belirterek, "Şehrimizi Euro Cup, TKBL ve Türkiye Kupasında temsil edecek Orduspor Kadın Basketbol takımımızın yeni sezona daha güçlü girebilmesi için oluşturulan yeni yönetim kurulumuzun yanı sıra, genel koordinatörümüz ve başantrenörümüz Alper Durur ile çalışmalarımızı hızlandırmış bulunuyoruz. Geçen sezon takımımızda forma giyen oyuncularımız ile olumlu görüşmeler yaptık. Eski oyuncularımızın alacaklarına ilişkin ödemeleri yapılandırarak cuma günü transfer yasağını kaldırmayı planlıyoruz" cümleleriyle açıklamasını noktaladı.

 

Sayfa Yükleniyor...