Milliler kupayı bekliyor

12 Dev Adam ile Potanın Perileri Garanti Bankası'nın düzenlendiği gecede biraraya geldi. Dünya Kupası’na hazırlanan iki milli takımımız gecede moral depolarken, oyuncular Dünya Kupası için umutlu konuştu.

NTV Spor 26.08.2014 - 15:00
Milliler kupayı bekliyor

A Milli Erkek ve Kadın Basketbol Takımı Oyuncuları, milli takımlar sponsoru Garanti Bankası'nın düzenlediği gecede biraraya geldi.

Geceye, milli sporcular ve teknik heyetlerin yanı sıra Türkiye Basketbol Federasyonu ve FIBA Avrupa Başkanı Turgay Demirel, Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadere ile çok sayıda davetli katıldı.

Dünya Kupası yolculuğu öncesinde NTV Spor'a konuşan Kerem Gönlüm ile Emir Preldzic İspanya'da iddialı olduklarını söylediler.

Kerem, "Hazırlık maçlarında aldığımız mağlubiyetler bir ölçü değil. Daha önce de yaşamıştık. İyi sinyaller vermedik ama turnuvanın farklı olacağını düşünüyorum. İyi bir takım kimyamız var. Yoğun bie tempodan çıktık. Çok pozitif düşünüyorum" dedi.

"Sakatlığımdan dolayı takımla sadece 1 ay çalışma imkanım oldu" diyen Emir ise, "Ama birbirimizi çok iyi tanıyoruz uzun zamandır beraber oynadığım oyuncu grubu neler yapabileceğimizi çok iyi biliyoruz. Ben de elimden geldiğince mücadele edip katkı sağlamak istiyoruz. Koç Ergin Ataman da hücum anlamında bu takımın liderlerinden biri olduğumu söyledi bende bunu başarmaya çalışıyorum" diye konuştu.

Türkiye'de düzenlenecek Dünya Kupası'na hazırlanan A Milli Kadın Basketbol Takımımızın oyuncularından Şaziye İvegin, takıma katılan genç oyunculara tecrübelerini aktarmaya çalıştıklarını söyledi.

Milli takımın yeni isimlerinden Deniz Çolakoğlu ise verimli bir kamp dönemini geride bıraktıklarını ifade etti.

Sayfa Yükleniyor...