"Şampiyonluk için buradayım"

Cleveland Cavaliers, yeni yıldızı Kevin Love'ı basına tanıttı... Lebron James ve Kyrie Irving gibi yıldızlarla aynı takımda forma giyecek Love, amaçlarının şampiyonluk olduğunu söyledi.

NTV Spor 27.08.2014 - 15:12
"Şampiyonluk için buradayım"

2013-2014 sezonu biter bitmez Maccabi Tel-Aviv'i Euroleague şampiyonluğuna taşıyan koç David Blatt'i ve eski süper yıldızı Lebron James'i kadrosuna katan Cleveland, son olarak Minnesota Timberwolves'tan yıldız oyuncu Kevin Love'ı renklerine bağladı. Love, düzenlenen basın toplantısında sıfır numaralı formasıyla kameraların karşısına geçti.

Minnesota'da geçirdiği 6 sezonda 3 kez All-Star seçilen Love, Lebron James'in, Cleveland'a döndükten sonra kendisini de takıma çağırdığını ve transfer kararında bunun çok etkili olduğunu söyledi. Love ayrıca, "Takımda bir çok genç ve yetenekli oyuncu var. Daha önce hiç Play-Off oynamadım. Bu sezon oynayacağımı düşünüyorum ve bu benim için büyük bir değişiklik olacak. Beklentilerin farkındayım ve Cavaliers'a katkı sağlamak için elimden geleni yapacağım. Tek hedefim şampiyonluk" ifadelerini kullandı.

Cleveland, Lebron James ve Kevin Love dışında, Shawn Marion, Mike Miller ve James Jones transferleriyle de kadrosunu güçlendirmişti.

Sayfa Yükleniyor...