ABD kayıpsız gidiyor!

Basketbol Dünya Kupası C Grubu'nda, Amerika Birleşik Devletleri, Yeni Zelanda karşısında kolay bir galibiyet elde etti. Güçlü rakibine 98-71 yenilen Yeni Zelanda, böylece 3. maçını da kaybetmiş oldu.

NTV Spor 02.09.2014 - 20:45
ABD kayıpsız gidiyor!

NTV Spor ve NTVSpor.net'ten canlı yayınlanan maça Amerika Birleşik Devletleri, hızlı girdi.

Büyük atletik üstünlüğü ile rakibini top kaybına zorlayan Birleşik Devletler, Türkiye maçının yıldızı Kenneth Faried ve Anthony Davis ile kolay sayılar buldu.

Yeni Zelanda, rakibine dış atışlarla karşılık vermeye çalıştı... 27-20 Birleşik Devletler'in üstünlüğü ile geçilen ilk çeyreğin ardından, Yeni Zelanda oyundan düştü. 2. çeyrekte rakibine 15 sayılık üstünlük sağlayan Birleşik Devletler, soyunma odasına da 57-35 önde gitti.

Amerikan takımı, 3. çeyrekte tempoyu zorlamadı... Bu durum Yeni Zelanda'nın dengeyi kurmasını beraberinde getirdi. Ancak Birleşik Devletler, son çeyreğe 21 sayı farkla önde girdi. Bu çeyrekte farkı daha da açan Amerikan takımı, sahadan 98-71 galip ayrıldı.

Amerika böylece, 3. maçını da kazanmış oldu... Yeni Zelanda'nın ise henüz galibiyeti bulunmuyor. 3 sayılık atışlarla kötü bir gün geçiren Birleşik Devletler, Yeni Zelanda'yı 22 top kaybına sürükleyip; 28 hızlı hücum sayısı buldu.

Amerika, 98 sayısının 54'ünü boyalı alandan üretti. Maçın en skorer ismi 21 sayıyla oynayan Anthony Davis'ti. Kenneth Faried de 15 sayı - 11 ribaund ile takımına yine büyük katkı sağladı.

 

Sayfa Yükleniyor...