"Antrenmanın ardından 1000 şut atıyorum"

Fenerbahçe Ülker'in yeni transferi Bogdan Bogdanovic, başarısının sırrını anlattı. Avrupa basketbolunun gelecek vadeden önemli şutörlerinden biri olan Sırp yıldız, her antrenman sonrasında üç sayı çizgisinin gerisinden 1000 şut attığını söyledi.

NTV Spor 18.09.2014 - 13:01
"Antrenmanın ardından 1000 şut atıyorum"

Partizan'dan Fenerbahçe Ülker'e transfer olan Bogdan Bogdanovic, şutlardaki başarısını ve sarı lacivertli takımı seçme nedenini Sırbistan'ın Blic gazetesine anlattı.

"NBA'de forma giymek istiyorum ama henüz erken" diyen 22 yaşındaki oyuncu, "NBA'de kenarda oturacağıma Avrupa'nın güçlü bir kulübünde oynamayı tercih ettim. NBA bana çok uygun ama her şey adım adım gerçekleşmeli. Şu anda Fenerbahçe Ülker'in oyuncusuyum ve 2 yıllık sözleşmem var. 2 sezon sonra NBA'e gidebilme opsiyonuna sahibim ama şimdi bu konu hakkında fazla düşünmüyorum" diye konuştu.

Avrupa'nın önemli şutörlerinden biri olan Bogdanovic, her antrenmanın ardından üç sayı çizgisinin gerisinden 1000 şut attığını belirtirken, "500 şut bir potaya, 500'ünü de diğer potaya atıyorum. 5 bölgeden 100'er isabet bulana kadar devam ediyorum. Hedefe ulaşmak için fazladan 25-30 şut daha kullanmam gerekiyor. Bunun dışında da şutlarımı düzeltmek özel antrenmanlar yapıyorum" dedi.

Sayfa Yükleniyor...