"Tek hedef şampiyonluk"

THY Euroleague'de mücadele edecek Galatasaray Liv Hospital, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

NTV Spor 24.09.2014 - 18:30
"Tek hedef şampiyonluk"

Geçen sezon THY Euroleague'de son 8'e kalan tek Türk takımı olan ve Türkiye Basketbol Ligi'nde de Fenerbahçe Ülker ile final oynayarak, bu sezon doğrudan gruplarda mücadele etme hakkı elde eden Galatasaray Liv Hospital için "Euroleague Medya Günü" etkinliği düzenlendi.

Etkinlikte başantrenör Ergin Atman, Carlos Arroyo ve yeni transfer Martynas Pocius, NTV Spor'un sorularını yanıtladı.

ATAMAN: TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK
THY Euroleague ve Türkiye Basketbol Ligi'nde yukarıya hedeflediklerini söyleyen Ergin Ataman, "Ligde tek amacımız şampiyonluk. THY Euroleague'de ise önecelikli hadefimiz geçen sezon gibi son 8'e kalmak ve daha sonra final-four oynamak. Sistemimizin Türkiye Kupası maçlarına kadar oturcağını düşünüyorum" dedi.

ARROYO: SAKATLIĞIM DÜZELİYOR
Carlos Arroyo, "Geçen yıldan daha iyi olmalıyız. Ligde şampiyonluk, Euroleauge'de ise final four ve finali hedefliyoruz. Bu hedefler doğrultusunda iyi bir takım kurulduğuna inanıyorum. Gelen arkadaşlar oldukça tecrübeli ve takıma katkı sağlayacak düzeyde. Tabii ki takıma, bir çok yeni parça eklendiği için zamana ihtiyacımız olacak. Sakatlığım düzeliyor, Euroleauge maçlarına kadar hazır hale geleceğimi düşünüyorum" dedi.

Yeni transferlerden Martynas Pocius ise Galatasaray'ı tercih etme sebeplerini NTV Spor izleyecileri ile paylaştı.

POCIUS: G.SARAY ÇOK ÖNEMLİ BİR KULÜP
Pocius, "Galatasaray'ı tercih ettim çünkü, çok önemli ve bilindik bir kulüp. Oyuncuları ve koçu tanıyordum. İstanbul zaten ayrı bir güzellik. Burayı tercih etmem için bir çok seçeneğim vardı. Bu sezon bütün kupalarda şampiyonluk hedefliyoruz. Dünya Kupası çeyrek finalinde Ergin Ataman'a karşı oynadım. Tabii ki ülkem için mücadele ediyordum ve kazanmak için her şeyi yaptım. Artık o turnuva geride kaldı ve şimdi koçla beraber Galatasaray'ın başarısı için mücadele edeceğiz" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...