"Fırtına öncesi bir sessizlik var"

A Milli Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, Dünya Şampiyonası öncesi son mesajlarını NTV Spor aracılığıyla verdi. "Takımda fırtına öncesi bir sessizlik var" diyen Yıldızoğlu, en önemli avantajlarının tecrübe olduğunu söyledi.

NTV Spor 26.09.2014 - 16:59
"Fırtına öncesi bir sessizlik var"

A Milli Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, ev sahipliğini yaptığımız Dünya Şampiyonası öncesi  NTV Spor'un sorularını yanıtladı.

Bu önemli organizasyon öncesinde iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten Yıldızoğlu, “Hazırlık süreci olumlu geçti. Turnuvalarda oyuncularımı çok zorlamadım” şeklinde konuştu.
 
Fransa'nın grubun favorisi olduğunu dile getiren Yıldızoğlu, “Fransa çok tecrübeli bir takım. Bence grubumuzun favorisi Fransa. Kanada'ya karşı favoriyiz. Mozambik de grubun en zayıf halkası” dedi.
 
Fransa karşılaşmasıyla turnuvaya iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirten Yıldızoğlu, “Her rakip bizim için değerli. Oyuncularıma güveniyorum. Turnuvaya iyi bir başlangıç yapmalıyız. Fransa da maçın değerini bizim kadar biliyor. Basketbolumuzdan ödün vermeyeceğiz” şeklinde konuştu.
 
Takımla ilgili bilgi de veren Yıldızoğlu, “Maçların nasıl kazanılacağını yıllar içinde öğrendik. En önemli avantajımız tecrübe... Takımda fırtına öncesi bir sessizlik var” dedi.

Sayfa Yükleniyor...