LeBron Miami'ye karşı!

Cleveland Cavaliers'ın, Miami Heat'i 122-119 mağlup ettiği maçın ardından, LeBron James kameraların karşısına geçti. Cleveland formasıyla, eski takımına karşı 7 sayı kaydeden James, bu maçın kendisi için çok özel olduğunu ifade etti.

NTV Spor 12.10.2014 - 12:24
LeBron Miami'ye karşı!

Cleveland Cavaliers ile Miami Heat'in sezon öncesi yaptığı hazırlık maçında gözler Lebron James'in üzerindeydi...

Kariyerinin ilk yedi sezonunu Cleveland'da geçiren  LeBron James, Miami Heat'le iki NBA şampiyonluğu yaşadıktan sonra, doğduğu topraklara döndü ve yeniden Cleveland formasını sırtına geçirdi.

James, oyunda kaldığı 20 dakikada 7 sayı ve 8 asist kaydetti... 29 yaşındaki yıldız,, maçın ardından yaptığı açıklamada eski takımına karşı oynarken kendisini kötü hissetmediğini ancak pek çok anısının canlandığını söyleyerek, "Miami Heat'e karşı oynamak benim için özeldi. Onları görmek güzel, birlikte elde ettiğimiz başarılar gözümün önüne geldi. Henüz ritmimimi bulamadım. Bu maçta iyi oynamadım ama benim işim yalnızca sayı üretmek değil. Takımın hücumda sorun yaşamamasını sağlamak ve işlerin iyi gitmesine yardımcı olmak da benim görevim. Top bana geldiğindeyse top kaybı yapmamam gerekiyor. Ama önemli olan takım olarak iyi bir performans sergilemekti, biz de bunu başardık. Normal sezon başlayana kadar eski gücüme kavuşacağım" ifadelerini kulllandı.

Cleveland Cavaliers, Miami Heat'i uzatmada 122-119 mağlup ederek bu sezon oynadığı ikinci hazırlık maçında da galibiyete ulaştı.

Sayfa Yükleniyor...