Banvit'in galibiyet sevinci

Banvit Başantrenörü Zoran Lukic, ULEB Avrupa Kupası'nda 80-76 yendikleri Hapoel maçına ilişkin, kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

NTV Spor 15.10.2014 - 22:50
Banvit'in galibiyet sevinci
Lukic, maçın ardından yaptığı açıklamada, önemli bir maçta galip geldikleri için oyuncularını iyi oyunlarından dolayı kutladı.
     
Maça baskı altında başladıklarını, kolay atışlar kaçırdıklarını ifade eden Lukic, şunları dile getirdi:
     
"Daha sonra kendimize geldik. Oyunun en kritik anında özellikle son periyotta kaçırdığımız tek şut var. Özellikle Hapoel gibi bir takıma karşı kazanmak çok kolay değildir. Bunu başardığımız için mutluyuz. Sadece bir galibiyet aldık. Bu her şeyin bittiği anlamına gelmiyor. Yolumuza en iyi şekilde devam edeceğiz. Maç boyunca bizleri destekleyen taraftarımıza teşekkür ederim. Maç boyunca kadronun tamamlayıcı rolündeydiler."
     
HAPOEL CEPHESİ    
Hapoel Başentrenörü Danny Franco ise iyi bir takım olduklarını ancak bugün iyi oynayamadıklarını belirterek, "Maçın içinde verdiğimiz hücum ribaundları ve çok fazla top kaybı kafa kafaya giden maçın son periyodunda kaybetmemize neden oldu. Banvit'e önümüzdeki maçlarda başarılar diliyorum. Biz de bundan sonraki müsabakalarda elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi.
     

Sayfa Yükleniyor...