Uşak'ta yeniden Ozan Bulkaz’a dönemi!

Türkiye Basketbol Ligi'nde ilk antrenör değişikliği Uşak Sportif'te yaşandı. Lige üçte sıfırla başlayan Uşak'ta baş antrenör Mehmet Kabaran, yerini takımın eski koçu Ozan Bulkaz'a bıraktı.

NTV Spor 27.10.2014 - 18:32
Uşak'ta yeniden Ozan Bulkaz’a dönemi!

Geçen sezon gösterdiği başarılı performansla ülkemizi Avrupa kupalarında temsil etme hakkı kazanan Uşak Sportif teknik kadrosunda, ağustos ayından bu yana ilginç değişiklikler yaşanıyor.

Geçen sezon başantrenörlük görevini üstlenen Ozan Bulkaz ağustos ortasında "Mesleki kariyerim açısından kendimi geliştirmem için yapmam gereken şeyler var. Başantrenör konsantrasyonuyla bunlara zaman ayıramam" demiş ve bir sezon izin isteyerek yardımcısı Mehmet Kabaran'ın altında çalışmak istemişti.

Bu karar sonrasında Mehmet Kabaran sezona başantrenör olarak başlarken, Ozan Bulkaz da yardımcı antrenör olarak görevine devam etmişti. Alınan iki mağlubiyetin ardından Ozan Bulkaz bu kez yeniden başantrenörlüğe getirildi. Mehmet Kabaran ise yardımcı koç sıfatıyla kulüpte kalması yönündeki teklifi reddetti.

Eurochallenge'da ülkemizi temsil eden Uşak Sportif, Avrupa'daki ilk maçında 5 Kasım'da Belarus şampiyonu Tsmoki Minsk'i ağırlayacak.

Sayfa Yükleniyor...