Başbakandan başsağlığı mesajı!

Galatasaray Liv Hospital - Kızılyıldız maçından önce çıkan olaylarda hayatını kaybeden Sırp taraftar için, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Gençlik ve Spor Bakanlığı başsağlığı mesajları yayınladı.

NTV Spor 22.11.2014 - 13:45
Başbakandan başsağlığı mesajı!

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Ahmet Davutoğlu, mevkidaşı Vucic'i, telefonla aradı.

Davutoğlu, görüşmede, Vucic'e, Sırp taraftarın yaşamını yitirmesinden büyük üzüntü duyduğunu belirterek, başsağlığı dileğinde bulundu. Başbakan Davutoğlu'nun, bıçaklanarak yaralanan Sırp taraftarın kaldırıldığı hastanede hayatının kurtarılması için Türk sağlık görevlilerinin ellerinden geleni yaptığını, olayla ilgili soruşturmanın da devam ettiğini söylediği belirtildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı da ölen taraftar için başsağlı mesajı yayınladı. Bakanlıktan yapılan açıklamada: "Galatasaray Liv Hospital-Kızılyıldız maçı öncesinde maalesef spor alanlarında ve çevresinde hiç görmek istemediğimiz bir takım olaylar yaşanmış, bunların sonucunda bir Sırp taraftar hayatını kaybetmiştir. Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak hassasiyetle belirtmek isteriz ki dünyanın neresinde olursa olsun spor, ancak dostluk, barış ve fair play ruhu ile anlam kazanabilir. Büyük üzüntü duyduğumuz bu tür olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyor, hayatını kaybeden sırp vatandaşının ailesine, yakınlarına, Kızılyıldız camiasına ve Sırp milletine başsağlığı diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Sayfa Yükleniyor...