"Uşak Sportif galibiyeti hak etti"

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Obradovic, şok Uşak yenilgisi sonrası "Gerçekten çok kötü oynadık" diye konuştu.

NTV Spor 07.12.2014 - 19:25
"Uşak Sportif galibiyeti hak etti"
Türkiye Basketbol Ligi'nin 9. haftasında sahasında Uşak Sportif'e yenilerek büyük bir süprize imza atan Fenerbahçe Ülker'de Başantrenör Obradovic "Gerçekten çok kötü oynadık. Uşak Sportif maçı kazanmayı hak etti" diye konuştu. Uşak Sportif'in Başantrenörü Ozan Bulkaz ise "Maçın başından sonuna kadar üstün oynadık ve kazandık" dedi.
 
Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, Uşak Sportif'in çok iyi oynadığını dile getirerek, "Uşak Sportif maçı kazanmayı hak etti. Maçın birinci saniyesinden son anına kadar büyük motivasyonla oynadılar ve çok güzel bir basketbol sergilediler. Çok güzel bir ortam vardı. Gerçekten çok kötü oynadık" değerlendirmesini yaptı.
 
Fenerbahçe Ülkerli oyuncu Oğuz Savaş da kötü oynadıkları maçtan mağlubiyetle ayrıldıklarını kaydederek, "Çok hata yaptık, Uşak Sportif çok iyi oynadı. Galip gelmeyi bildiler, tebrik ediyorum. Çok üzülecek vaktimiz yok, hafta içi Avrupa maçımız var. İnşallah, bundan sonraki maçları kazanırız" diye konuştu.
 
BULGAZ: "TARİHİ BİR GÜNDÜ"
Uşak Sportif'in Başantrenörü Ozan Bulkaz ise maçın ardından kızı Elif ile katıldığı basın toplantısında, tarihlerinde ilk kez Fenerbahçe Ülker'i yendiklerine dikkati çekti. "Öncelikle Uşak tarihi için önemli bir gündü" diyen Bulkaz, "Maçın başından sonuna kadar üstün oynadık ve kazandık. Hafta içi THY Avrupa Ligi'nde Panathinaikos'u 22 sayı farkla yenen Fenerbahçe karşısında çok iyi mücadele ettik. On kişiyle oynadığımız maçta bütün basketbolcular katkı verdi. Bu da gösteriyor ki biz iyi bir takımımız, iyi çalışıyoruz ayrıca iyi de kondisyon yapıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.
 
Çarşamba günü FIBA EuroChallenge Kupası'nda oynayacakları maçı kazanarak üst tura çıkmayı istediklerini belirten Bulkaz, şöyle devam etti: "İnşallah, Uşak'ın adını Avrupa'da tur atlatarak duyurmak istiyoruz. Çok önemli işler başarıyoruz. Geçen yılı sponsorsuz tamamladık, bu yıl da bir sponsorumuz yok. Tüm Türkiye'ye sesleniyorum: bu cesur yürekli takıma 'cesur bir sponsor' arıyoruz. Bu sponsor bizim kadar cesur olmalı ve bu takımın arkasından gelmeli." Uşak Sportifli basketbolcu Ayberk Köse ise yoğun ve zorlu bir maç trafikleri bulunduğuna işaret ederek, "Çok iyi hazırlandığımız bir maçtı, savunmada çok etkili oynadık ve kazandık" yorumunu yaptı.

Sayfa Yükleniyor...