Emre Vatansever neden istifa etti?

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nda, asistan koçluk yapan Emre Vatansever'in istifası sonrasında ortaya çıkan iddialara, Murat Özyer NTV Spor yayınında cevap verdi.

NTV Spor 11.12.2014 - 16:06
Emre Vatansever neden istifa etti?

Galatasaray Basketbol Şube Koordinatörü olan Murat Özyer, basketbol kadın takımındaki istifa krizinin detaylarını anlattı...

İstanbul Üniversitesi ile Galatasaray arasında oynanan lig maçında Sarı-kırmızı basketbolcu Nevriye Yılmaz ve rakip oyuncu Nevin Vatansever arasında ciddi bir tartışma yaşanmıştı. Bu tartışma sonucu, Nevin'in eşi olan Galatasaray'ın yardımcı antrenörü Emre Vatansever, maç devam ederken Ekrem Memnun'a istifa ettiğini söylemişti.

Bu olayı değerlendiren Murat Özyer, " Olay iki taraftan dinlenmediği için farklı bir algı yaratıldı. Pazar günkü maçın son çeyreğinde sert bir oyun oynandı. Nevin ve Nevriye arasında bir sertlik oldu ancak hakemler buna izin verdi. Bunun sonunda bir tartışma yaşandı. Bu pozisyon sonrası koçumuzun mola aldı. Oyun kenarına gelirken bu iki oyuncu arasında istenmeyen bir dialog yaşandı. Ancak oyun devam ediyor. Koçumuz, maç içerisinde asistan koçları olan Emre ve Derya'ya savunma değişikliği ile ilgili fikirlerini soruyor. Ancak Emre Vatansever arkadaşımız burada istifa ettiğini söylüyor, Koçumuz, detayları öğrendikten sonre Emre'ye 'Maçtan sonra gereğini yapacağız, sen işini yapmaya devam et' demiş. Buna rağmen Emre kardeşimiz ısrar ederek, maç sonrası takım toplantısına katılmadan salondan ayrıldı" ifadelerini kullandı.

 

Sayfa Yükleniyor...