Galatasaray zorlu virajda!

Galatasaray Liv Hospital, THY Euroleague Top 16 turu E Grubu 3. haftasında bugün deplasmanda Sırbistan'ın Kızılyıldız Telekom takımıyla kritik bir maça çıkacak. Bu önemli karşılaşma saat 22.00’de NTV Spor’dan canlı yayınlanacak.

NTV Spor 15.01.2015 - 12:27
Galatasaray zorlu virajda!

Galatasaray Liv Hospital, THY Euroleague Top 16 turu E Grubu 3. haftasında bugün Kızılyıldız Telekom'a konuk olacak.

İki takım arasında ilk tur gruplarında İstanbul'da oynanan maç öncesi bir Sırp taraftarın ölümü nedeniyle gergin geçmesi beklenen karşılaşma için geniş güvenlik önlemleri alınacak.

Kızılyıldız Telekom-Galatasaray Liv Hospital karşılaşması Belgrad'daki Kombank Arena'da TSİ 22.00'de oynanacak. Bu kritik karşılaşma NTV Spor'dan canlı yayınlanacak.

Grupta galibiyeti bulunmayan Kızılyıldız Telekom son sırada yer alırken, Galatasaray Liv Hospital ise 1 galibiyetle 7. sırada bulunuyor.

Top 16 turunda Galatasaray Liv Hospital, ilk hafta evinde seyircisiz oynadığı maçta Zalgiris Kaunas'ı 78-69 mağlup edip, ikinci hafta deplasmanda Real. Madrid'e 93-78 yenildi. Kızılyıldız Kelekom ise evinde Real Madrid'e 79-72 ve deplasmanda Maccabi Electra'ya 78-67 kaybetti.

İki takım arasında ilk tur grubunda oynanan karşılaşmalarda Belgrad'da Kızılyıldız Telekom (76-68), İstanbul'da ise iki uzatma sonucunda Galatasaray Liv Hospital (110-103) galip geldi.

 

Sayfa Yükleniyor...