"Bu konu kapanacak"

Galatasaray Kulübü'nün basketboldan sorumlu yöneticisi Can Topsakal, yaşanan sürecin detaylarını NTV Spor'a yaptığı özel açıklamada anlattı.

NTV Spor 20.01.2015 - 23:28
"Bu konu kapanacak"

Topsakal, "Ufak bir sorun yaşadık ama halloldu. Oyuncuların bazı istekleri vardı ve yönetim bunların yerine getirilmesine karar verdi. Bu ay ödemede bir aksilik oldu, 5 gün geciktik, çocuklar biraz tedirgin oldu. Bugün ödemeler yapılacak ve bu konu kapanacak" diye konuştu.

Basketbolcuların, Euroleague maçına çıkmamaları gibi bir ihtimalin söz konusu bile olmadığını belirten Topsakal, bütün takımın bugün saat 15:00'te antrenmanda olacağını açıkladı.

"Çocuklar ödemelerin yapılmayacağına dair yanlış bir duyum almışlar, böyle bir şey yapmalarına gerek yoktu. Neticede konuyu çözdük" diyen sarı-kırmızılı yönetici, "Oyunculara ceza vermeyi düşünmüyoruz, Kızılyıldız galibiyeti sonrası onları müfakatlandırmamız gerekir. Biz böyle bir olayın olduğunu unuttuk" ifadelerini kullandı.

Mali sıkıntı yaşadıklarını dile getiren Topsakal, "Bizden önceki yönetimin yaptığı bir bütçe aşımı var. Yapılan külfetli kontratları yerine getirmek zorunmdayız ama biz bu sıkıntılı dönemi aşacağız, bunun için buradayız" diyerek sözlerini tamamladı.

Topsakal, idman krizinin patlak verdiği gün yine NTV Spor'a yaptığı açıklamada, ödemelerde 2 ay geriden geldiklerini, 15 Ocak'ta yapılması gereken ödemenin ise bankada yaşanan sorun nedeniyle geciktiğini ifade etmişti.

 

Sayfa Yükleniyor...