Efes, Rusya deplasmanında

Anadolu Efes, THY Euroleague Top 16 turu F Grubu dördüncü hafta maçında yarın deplasmanda Rusya'nın Nizhny takımıyla karşılaşacak.

NTV Spor 22.01.2015 - 10:35
Efes, Rusya deplasmanında

Novgorod'daki Nagorny Arena'da oynanacak karşılaşma 18.30'da başlayacak ve NTV Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.

Anadolu Efes ile Nizhny bu sezon iki kez karşılaştı. Birinci turda oynanan ilk karşılaşmada Anadolu Efes rakibini deplasmanda 76-66 mağlup etti, İstanbul'da oynanan ikinci maçı ise 65-61 kaybetti.

Anadolu Efes üçüncü haftanın ardından 2 galibiyet ve bir mağlubiyetle üçüncü, Nizhny ise bir galibiyet ve 2 mağlubiyetle beşinci sırada bulunuyor.

ÖZERHUN: TELAFİ ETMELİYİZ
Anadolu Efes Genel Menajeri Engin Özerhun, geçen hafta İstanbul'da CSKA Moskova'ya mağlup olduklarını, bunu telafi etmek için Nizhny karşısında galip gelmeleri gerektiğini söyledi.

Özerhun, rakipleri Nizhny'nin Top 16 turuna galibiyetle başladıktan sonra son 2 maçını kaybettiğini hatırlatarak, "Üst sıralardan kopmamak için bu maça asılacaklar. Bilindiği gibi Nizhny ile ilk turda da aynı gruptaydık ve deplasmanda kazanmıştık. O maçta eski oyuncumuz Tarence Kinsey sakatlığı nedeniyle oynamamıştı. Rus ekibi galibiyet için tüm mücadelesini ortaya koyacaktır. Biz de hedeflerimiz doğrultusunda yolumuza kayıpsız devam etmek için bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...