Ceza bitiyor konuk Maccabi

Galatasaray Liv Hospital, THY Euroleague'de Top 16'daki 6. maçına çıkıyor... Sarı-kırmızılılar, İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv Electra ile karşılaşacak.

NTV Spor 04.02.2015 - 12:37
Ceza bitiyor konuk Maccabi

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak ve NTV Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.

Kızılyıldız Telekom maçı öncesi bir Sırp taraftarın ölümü nedeniyle verilen 3 maç seyircisiz oynama cezası sona eren Sarı-kırmızılılar, uzun bir aradan sonra taraftar desteğiyle mücadele edecek.

Karşılaşmayı İtalyan Luigi Lamonica, Sırp Milivoje Jovcic ve Yunan Anastasios Piloidis hakem üçlüsü yönetecek.

Kritik maç öncesi Galatasaray'a kötü haber geldi. Galatasaray Liv Hospital'de sakatlıkları bulunan Arroyo ve Micov, Maccabi Tel Aviv Electra maçında forma giyemeyecek.

GALATASARAY BEŞİNCİ SIRADA
Grupta oynadığı 5 maçta 2 kez galip gelen ve beşinci sırada bulunan Galatasaray Liv Hospital, İsrail temsilcisini yenerek, gruptan çıkma iddiasını sürdürmeyi hedefliyor.

Maccabi Electra ise 4 galibiyet ve averajla ikinci sırada yer alıyor. İsrail temsilcisi, ilk hafta Panathinaikos'a mağlup olduktan sonra Kızılyıldız Telekom, Barcelona, Zalgiris Kaunas ve Real Madrid'i yenme başarısı gösterdi.

Sarı-kırmızılılar, geçen hafta deplasmanda Yunanistan'ın Panathinaikos takımına 86-77 mağlup olurken, Maccabi Electra ise Tel Aviv'de Real Madrid'in yenilmezliğine son verip, sahadan 90-86 galip ayrılmıştı.

BASKETBOLDA 'EL CLASSICO'
Sarı-kırmızılıların bulunduğu E Grubu'nda iki İspanyol ekibi Real Madrid ile Barcelona da karşı karşıya gelecek.

Basketboldaki El Classico, 21.45'te Madrid'deki Barclaycard Center'da oynanacak. Kızılyıldız Telekom ise Zalgiris Kaunas'ı ağırlayacak. Grubun son maçı ise 6 Şubat Cuma günü Alba Berlin ile Panathinaikos arasında oynanacak.

Sayfa Yükleniyor...