Galatasaray'ı sarsan tokat!

Galatasaray Liv Hospital'da sular durulmuyor. Başantrenör Ergin Ataman, "Eskişehir Basket" maçının devre arasında genç oyuncu Göktürk Ural'a tokat attı. Ataman olayı doğrularken, soyunma odasında yaşananların dışarı sızmasına tepki gösterdi.

NTV Spor 11.02.2015 - 13:01
Galatasaray'ı sarsan tokat!

Galatasaray Liv Hospital başanterönü Ergin Ataman, sarı-kırmızılı takımın Türkiye Basketbol Ligi'nde "Eskişehir basket" ile oynadığı  maçın devre arasında genç oyuncusu Göktürk Ural'a tokat attı. Ligin son sırasında yer alan Eskişehir Basket'e 66-61'lik skorla mağlup olan sarı kırmızı ekipte, devre arasında yaşanan olay maçın önüne geçti.  

Ergin Ataman spor kamuoyunda geniş yankı bulan olay doğruladı. Hürriyet gazetesine konuşan Ataman, "Evet, Göktürk'e tokat attım. Ama bu uyarma amaçlı hafif bir tokattı. Ayrıca ben oyuncuma soyunma odasında tokat da atarım, hakaret de ederim” ifadesini kullandı.

Soyunma odasında yaşanan olayın dışarı sızmasına tepki gösteren Ergin Ataman, "Soyunma odası nedir? Bir takımın yatak odasıdır. Orası bizim özel alanımız. Böylesine genç oyuncuları sorumsuz davranışlara itenler menajerleridir" diye konuştu. Göktürk Ural, Eskişehir basket maçının ardından Alex Maric ile birlikte kadro dışı bırakılmıştı.

Sayfa Yükleniyor...