Fenerbahçe'de rövanş hesapları!

Fenerbahçe Ülkerliler, Anadolu Efes'ten, ligin rövanşını Euroleague'de almanın hesaplarını yapıyor. NTV Spor'a konuşan Başantrenör Obradovic, rakibin sert savunmasına çözüm üretmeleri gerektiğini söyledi. Melih ve Oğuz da hücumda daha iyi olmaları halinde kazanabilecekleri görüşünde.

NTV Spor 13.02.2015 - 00:18
Fenerbahçe'de rövanş hesapları!

Turkish Airlines Euroleague TOP 16 F Grubu'nda Türk derbisi yaşanacak. Abdi İpekçi'de oynanacak zorlu mücadele öncesi Fenerbahçe Ülker cephesi karşılaşmayı mikrofonlarımıza değerlendirdi.

Başantrenör Obradovic, ligdekinden tamamen farklı bir maç olacağını belirtirken “Hem onların hem bizim kadromuzda o zamana göre büyük farklılıklar var. Krstic sakatlıktan döndü. Huertel'i kadrolarına eklediler. Bizde de o dönemde Hickman'ın sakatlığı vardı. O geri döndü ve Nikos Zizic'i transfer ettik. Dolayısıyla farklı bir maç oynayacağız. Bu bir Euroleague maçı olduğu için önemi farklı. Maçı kazanmak için agresif bir oyuna hazır olmamız lazım. Onların savunmasına karşı çözüm üretmemiz gerekiyor. Çünkü hem savunmada hem de hücumda farklı opsiyonları var. Onlara önlemler almamız ve tempoyu 40 dakika kontrol etmemiz gerek” dedi.

Sayfa Yükleniyor...