Ivkovic: Anahtar savunmada

Anadolu Efesliler, ligde mağlup ettikleri Fenerbahçe Ülker'i Avrupa'da da yenmenin yolunun savunmadan geçeceği görüşünde. NTV Spor mikrofonlarına konuşan Başantrenör Ivkovic ile takımın iki etkili oyuncusu Janning ve Cedi Osman, oyun planları hakkında bilgi verdi.

NTV Spor 13.02.2015 - 00:29
Ivkovic: Anahtar savunmada

Turkish Airlines Euroleague TOP 16 F Grubu'nda Türk derbisi yaşanacak. Abdi İpekçi'de oynanacak zorlu mücadele öncesi Anadolu Efes cephesi mücadeleyi NTV Spor'a değerlendirdi.
 
Ev sahibi takımın başantrenörü Ivkovic Euroleague'de önemli bir maç oynayacaklarının altınız çizerek; “Her iki takımın da dörder galibiyeti var. İki İstanbul takımın Euroleague'deki karşılaşması olacak. Bu anlamda da önemli bir maç. Bu maça çıkarken ligdeki karşılaşmayı unutmamız gerek. Çünkü o maç birbuçuk ay önce oynanmıştı. O tarihten bu zamana kadar iki takımda da değişiklikler oldu. Şimdi eEuroleague'de oynayacağız. Fenerbahçe Ülker üç deplasman maçını da kazandı. Yine bir deplasmana gelecekler. Oyunu ve tempoyu kontrol ederek maça başlamamız gerekiyor. Setleri de iyi oynarsak maçta avantajlı taraf biz oluruz.” dedi.

"YİNE SAVUNMA, YİNE SAVUNMA"
Takımın etkili hücum silahlarından Janning ise “Burdaki lig maçında onları defasta çok iyi oynayarak yenmiştik. Enerjimiz iyiydi. Maçı hemen kontrolümüze almıştık. Şimdi de Euroleauge'de aynısını yapmamız gerekiyor. Bize maçı kazandıracak şey, kesinlikle yine savunma olacak. Onların guard'larını kontrol etmemiz lazım. Hücum ribaundu vermememiz lazım. Bu şekilde oynayarsak ve sonrasında da kendi oyunumuzu, kendi setlerimizi ve hücum performansımızı ortaya çıkarabilirsek kazanan taraf biz oluruz.” ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...