"Fenerbahçe maçı zor geçecek"

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Orduspor, yarın deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını tamamladı.

NTV Spor 13.02.2015 - 16:37
"Fenerbahçe maçı zor geçecek"

Orduspor Kadın Basketbol Takımı Genel Koordinatörü ve Başantrenör Alper Durur, yaptığı açıklamada, Fenerbahçe hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek, tek eksiklerinin ABD'li oyuncu Megan Elizabeth Frazee'nin olduğunu belirtti.

Gıda zehirlenmesi geçirdiği oyuncularının maça yetiştirilmesi için çaba harcandığını belirten Durur, oyuncunun durumunun iyi olduğunu ancak antrenmanlara katılamadığını ifade etti.

Fenerbahçe maçının zor geçeceğini ancak çok iyi mücadele ederek maçı kazanmak istediklerini kaydeden Durur, "Fenerbahçe bu ligin en iddialı takımlarından bir tanesi ve çok iyi kadroları var. Biz de geçen hafta çok iyi bir Galatasaray maçı oynadık. Son dakikada kaybettiğimiz bir maçtı. Aynı tempoyu Fenerbahçe karşısında da yakalamak istiyoruz. İnşallah hasta olan oyuncumuz Megan Elizabeth Frazee maça yetişecektir. Tam kadro çıkarsak maça kazanmak için her şeyi yapacağız" dedi.

Fenerbahçe maçının deplasman değil içeride oynanan bir maç havasında oynanabileceğini ifade eden Durur, "Deplasmanda oynuyoruz. Ancak İstanbul'da Ordulu derneklerin fazla olduğunu biliyoruz. Bu anlamda tüm Orduluları maça bekliyoruz" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...