Tofaş hedef büyüttü

Türkiye Basketbol Ligi'nde sıkıntılı günler geçiren Tofaş, bunu kısa sürede atlatıp play-off'a kalmayı hedefliyor.

NTV Spor 26.02.2015 - 10:33
Tofaş hedef büyüttü

Tofaş Spor Kulübü Başkanı Efe Aydan, bu sezon lige kötü başladıklarını, beklediklerini sonuçları alamadıklarını söyledi.

Bu kötü başlangıcın bazı nedenleri olduğunu dile getiren Aydan, "Sakatlıklar oldu. Oyuncuları değiştirdik. Ardından başantrenör değişikliğine gittik. Yunan antrenör Ilias Zouros'u takımın başına getirdik. Birtakım zorlukları aşmak için yaptığımız çalışma süreci bizim için biraz uzun sürdü" diye konuştu.

Aydan, yaşanan sıkıntılara artık son verdiklerini, takımın rayına oturduğunu anlattı.

Puan cetvelinde alt sıralarda bulunduklarını aktaran Aydan, "Maalesef puan cetvelinde sondan ikinci sıradayız fakat play-off'a kalma konusunda hala şansımızın olduğu bir gerçek. Çok enteresan bir lig oynuyoruz. 6 yabancılı bir sistemde güç dengeleri tamamen dengelenmiş bir vaziyette. Bu dengelenmeden dolayı ortaya çıkan rekabet oldukça çekişmeli bir ligi doğurdu. İnanıyorum ki Tofaş bu sezon ligde kalacak hatta son 11 maçta istediğimiz maçları kazanabilirsek play-off hedefini bile yakalayabiliriz, bunu gerçekleştirebiliriz. Böyle enteresan bir lig oynuyoruz" şeklinde konuştu.

Aydan, belirledikleri hedefe ulaşmada Bursalı basketbolseverlerden kendilerine destek vermelerini de istedi.

 

Sayfa Yükleniyor...