Galatasaray lider karşısında

Galatasaray Liv Hospital, THY Euroleague Top 16 turu E Grubu maçında yarın İspanya'nın Real Madrid ekibiyle karşı karşıya gelecek.

NTV Spor 05.03.2015 - 10:44
Galatasaray lider karşısında

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak ve NTV Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.

Top 16 turuna 2 galibiyet ve bir yenilgiyle başlayan, ancak grupta oynadığı son 5 maçı da kaybeden Galatasaray Liv Hospital, 7. sırada yer alıyor. E Grubu'nda oynadığı 8 maçta 7 galibiyet ve bir yenilgi alan Real Madrid ise lider durumda bulunuyor.

Grupta iki takım arasında İspanya'da oynanan karşılaşmayı Real Madrid 93-78 kazanmıştı.

MADDİ KRİZ CİM BOM'U VURDU
Galatasaray'da yaşanan maddi kriz nedeniyle sezon başından bu yana 7 basketbolcu takımdan ayrıldı.

Kasım 2014'te NBA ekiplerinden Philadelphia 76ers'e giden milli basketbolcu Furkan Aldemir'in ardından Aralık 2014'te İtalyan Pietro Aradori, Avustralyalı Nathan Jawai ve Yunan Vougioukas ödemelerinin zamanında yapılmaması nedeniyle sözleşmelerini feshetti. Hafta başında Porto Rikolu oyun kurucu Carlos Arroyo'nun da finansal durum nedeniyle yollarını ayırdığını açıkladığı sarı-kırmızılılarda 2014'ün son günlerinde 2 aylık sözleşme imzalanan Alex Maric'in ise kontratı uzatılmadı.

Galatasaray Liv Hospital'da ABD'li oyuncu Nolan Smith'in sözleşmesi ise disiplinsiz davranışları nedeniyle Eylül 2014'te feshedilmişti.

GALATASARAYLILARA TEK BİLETE İKİ MAÇ
Sarı-kırmızılı taraftarlar, Real Madrid maçı için alacakları biletle, Galatasaray Odeabank'ın FIBA Kadınlar Avrupa Ligi çeyrek final ikinci maçında yarın Fenerbahçe'yle saat 17.15'te Abdi İpekçi Spor Salonu'nda karşılaşacağı müsabakayı da takip edebilecek.

 

Sayfa Yükleniyor...