"Sezonun en iyi basketbolunu oynadık"

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde deplasmanda Osmaniye Gençlik'i 82 - 68 yenen Beşiktaş'ın başantrenörü Ömer Buharalı, takımının sezonun en iyi basketbolunu oynadığını söyledi.

NTV Spor 07.03.2015 - 17:12
"Sezonun en iyi basketbolunu oynadık"

Buharalı, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, deplasmandan galip ayrıldıkları için mutlu olduğunu belirtti.

Maçı kazanan sporcularını kutladığını ifade eden Buharalı, "Biz bu maça çekinerek geldik, zor olacağını biliyorduk ve öylede oldu. Maçta, sonlara doğru fark açıldı. Oyun kurucularımızın sakatlıklarına rağmen, sahada asistlerimiz ve topu paylaşmamız iyiydi. Bütün oyuncularımız farklı pozisyonda oynamak zorunda kaldı. Osmaniye Gençlik karşısında, sezonun en iyi basketbolunu oynadık. Bu galibiyet bizim için değerli bir galibiyet oldu. Bundan sonra kalan 6 maça bakıp, play-offa kalmayı hedefliyoruz" dedi.

OSMANİYE GENÇLİK CEPHESİ
Osmaniye Gençlik Başantrenörü Harun Poyraz, maçı kaybettikleri için üzgün olduğunu belirtti.

Sporcularının iyi mücadele ettiğini fakat bunun galibiyet için yeterli olmadığını kaydeden Poyraz, "Ben Osmaniye çocuğuyum. Gücümüz nispetinde sezon sonuna kadar ligde kalmak için mücadelemizi sürdüreceğiz. Sporcularım, Beşiktaş'a karşı ellerinden geleni yaptı. Kalan 6 maçta, ligde tutunabilmek için puanlar almak istiyoruz" dedi.

 

Sayfa Yükleniyor...