"Özel bir maçın önemli parçası oldum"

Galatasaray Liv Hospital'ın yıldız oyuncusu Sinan Güler, 6 kişi oynadıkları tarihi derbi zaferi sonrası Spor Gecesi'ne konuk oldu.

NTV Spor 10.03.2015 - 01:03
"Özel bir maçın önemli parçası oldum"

Kariyerinin en önemli maçını oynadığını ifade eden Sinan Güler, "Hiçbir şekilde unutamayacağım bir maç oldu. Bütün sezonun getirdikleri açısından baktığımızda çok önemli bir maçtı. Takım olarak, Taraftar olarak hem de yönetim bazında kendimizi en şekilde göstereceğimiz bir maç oldu" dedi.

"1 SENEDİR DEĞİŞİMLER YAŞADIM"
Gösterdiği başarılı performansın oynadığı takımlarda pozisyon ve yaşanan ihtiyaçlardan dolayı kendisini şekillendirdiğini söyleyen yıldız oyuncu, "Ben her zaman forma giydiğim takımların ne gibi eksikleri var onları düşünerek kendimi geliştirdim. Oluşan açığı nasıl kapatırım bunun için çalıştım. Yaklaşık bir senedir de bazı değişimler yaşadım eskiye göre daha az agresif olabiliyorum. Takımın maç maç ihtiyacı nedir ona göre hareket etmeye başladım. Bu sezon beni buna itti" ifadelerini kullandı.

"GARİP BİR SEZON GEÇİRİYORUZ"
"Tam takım olarak sezon boyunca bir tane bile idman yapmamışızdır" diyen Sinan, "Çıktığımız maçlarda hep eksikler olmuştur. Gidenler oldu gelenler oldu. Yeni gelenlerde gitti. Garip bir sezon geçiriyoruz. Ben her zaman sahaya çıktığımda kendi yapmam gerekeni yaptığım için her zaman istikrar yakaladım. Bu istikrarda özgüven getirdi" dedi.

"SONUÇTA FENERBAHÇE'Yİ YENDİK"
Yıldız oyuncu, "Spor bugünü isteyen bir unsur. Dün ve yarın önemli olmuyor. Bazı olumsuzluklar yaşanıyor olabilir. Önemli olan herkesin nasıl mücadele ettiği. Kazanmak için ne yaptığı. Ben takımın kazanması için elimden geleni yaptığım için yatağa huzurlu yatacağım. Gün geliyor motivasyonumuz eksik olduğu zamanlar da oluyor. Sonuç olarak bugün Fenerbahçe'yi yendik. Basketbol adına güzel şeyler yaptığımızı düşünüyorum. Yaşanan olumsuzlukların bir şekilde bu galibiyetle yön değiştirdiğini düşünüyorum. Takım daha da birbirine inanmaya başlayacak. Basketbolseverler özel bir maç izlediler. Ben de bu özel maçın önemli bir parçası olduğum için çok mutluyum" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...