"Can çekişen bir takıma karşı oynadık"

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde deplasmanda Samsun Canik Belediyespor'a yenilen Orduspor'da moraller bozuldu.

NTV Spor 19.03.2015 - 16:31
"Can çekişen bir takıma karşı oynadık"

Başantrenör Alper Durur, 3 hafta üst üste kazandıklarını ancak dün oynadıkları Samsun Canik Belediyespor maçında 82-62 mağlup olduklarını hatırlattı.

Ligde can çekişen bir takıma karşı oynadıklarını ve bu nedenle kaybetmelerinin çok normal olduğunu ifade eden Durur, "Play-off yolunda yara almış olsak da iddiamız sürüyor. Kalan son 4 maçtan ikisini kazanmamız durumunda play-off oynamayı garantileyeceğiz" dedi.

Samsun Canik Belediyespor karşısında takım olarak kötü bir performans ortaya koyduklarını ve ilk devre farkın bir anda açıldığını söyleyen Durur, ikinci devre çok çaba harcamalarına rağmen maçı çeviremediklerini belirtti.

Ligde 10 galibiyetle 8'inci sırada yer aldıklarının altını çizen Durur, "Bu şekilde ligi bitirirsek play-off oynarız ancak daha 4 maç var ve iddialı takımlar arasında mücadele ediyoruz. Bizim hedefimiz lig sonuna kadar işimizi sıkı tutup ilk 8'in içerisinde olmak. Bunun için de elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Durur, hafta sonu sahalarında Edirne Belediye Edirnespor'u ağırlayacaklarını ve bu maçı mutlak kazanmak adına gayret göstereceklerini sözlerine ekledi.

 

Sayfa Yükleniyor...