"İki maçı kazanmamız yetecektir"

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Orduspor, yarın evinde Edirne Belediyesi Edirnespor'la yapacağı maçın hazırlıkları sürdürdü.

NTV Spor 20.03.2015 - 16:03
"İki maçı kazanmamız yetecektir"

Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonu'ndaki antrenman öncesi Başantrenör Alper Durur, Samsun Canik Belediyespor karşısında kötü bir oyun ortaya koyarak mağlup oldukları belirtti.

Takım olarak koydukları hedeflere ulaşmak için Edirne Belediyesi Edirnespor maçını kazanmaları gerektiğini vurgulayan Durur, "Zor maç olacak ama taraftarımızın önünde farklı bir performans ortaya koyuyoruz" dedi.

Hem hafta içi hem de hafta sonu maç yapmalarının takımı fiziki açıdan yorduğunu ifade eden Durur, "Oyuncularımız maçlarda 35 dakika civarında süre aldılar. Açıkçası bu rakam çok efor sarf ettiğimizi gösteriyor. Samsun Canik Belediyespor maçını kaybetmemize rağmen şu an puan sıralamasında halen play-off'un içerisindeyiz. Bu da kendi şansımızın kendi ellerimizde olduğunu gösteriyor. Evimizde oynadığımız maçlarda farklı oynuyoruz. Çünkü seyirci desteği bizi itiyor. Edirne maçıyla sahamızda oynayacağımız iki maç var. İki maçı kazanmamız, play-off yolunda bize yetecektir" diye konuştu.

Durur, ligde diğer takımlarla aralarında bütçe farkı olmasına karşın oyuncularının ellerinden geleni yaptıklarına işaret ederek taraftarlardan destek istedi.

Dolu salon önünde oynamanın oyunculara ayrı bir motivasyon olacağını kaydeden Durur, "Her maçımıza gelen kemik bir taraftar topluluğuna sahibiz. Son maçlarda gerçek anlamda bize çok katkıları oluyor. İyi işler yaptığımızı tüm Orduluların görmesini istediğimiz için onları yarınki maça bekliyoruz" ifadesini kullandı.

Durur, takımda sakat oyuncularının bulunmadığını sözlerine ekledi.

 

Sayfa Yükleniyor...