"Oyuncularımı tebrik ediyorum"

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'ndeki maçta Adana BOTAŞ'ı 87-65 yenen Fenerbahçe'nin başantrenörü Jacek Winnicki, takım olarak iyi mücadele ettiklerini söyledi.

NTV Spor 22.03.2015 - 16:50
"Oyuncularımı tebrik ediyorum"

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Winnicki, Adana BOTAŞ karşısında iyi bir oyun sonunda kazandıkları için mutlu olduklarını anlattı.

Adana BOTAŞ'ın ligin güçlü ekiplerinden biri olduğunu ifade eden Winnicki, ''İyi mücadele ettik ve kazandık oyuncularımı tebrik ediyorum'' dedi.

BOTAŞ CEPHESİ
Adana BOTAŞ Başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu ise bütün rakiplerine karşı maçı kazanmak için plan yaptıklarını, zaman zaman da başarılı olduklarını belirtti.

Bugün klasik bir BOTAŞ izlediklerini anlatan Yıldızoğlu, ''Doğruları yaptığımız zaman, maçın içinde, kazanma noktasında olan bir BOTAŞ, doğrulardan uzaklaştığı, kolaya kaçtığı zaman kaybeden bir takım. Ligde koyduğumuz hedeflerin içindeyiz hala. Basketbolumuzu geliştirmek istiyoruz. Bunu yaparken de kazanılmış her oyuncu bizim için artı puan teşkil ediyor. Maçı kazanmak ve kaybetmekten öte bizim için oyuncu kazanmak önemli" diye konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...