"Savunmamızı geliştirerek kazandık"

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, Türkiye Basketbol Ligi'nde NSK Eskişehir Basket'i ikinci yarıda yaptıkları savunmayla yendiklerini söyledi.

NTV Spor 11.04.2015 - 21:21
"Savunmamızı geliştirerek kazandık"

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Obradovic, rakiplerinin son sırada olmasına rağmen iyi bir takım olduğunu belirterek, "İlk yarıdaki takımdan çok farklılardı. Takviye yaparak çok iyi bir takım olmuşlar. İlk yarıda kötü oynadık ama ikinci yarıda savunmamızı geliştirerek maçı kazandık" dedi.

Tecrübeli başantrenör, THY Euroleague çeyrek final serisinde karşılaşacakları son şampiyon İsrail'in Maccabi Electra takımını da değerlendirerek, "Bütün sezon boyunca bunun için hazırlandık. Çok önemli bir dönem başlıyor. Preldzic'i bu maçı düşünerek oynatmadım. Maccabi Electra 6 defa bu kupayı kazandı. Ayrıca son Avrupa şampiyonu. Çok önemli bir maç" şeklinde konuştu.

Sarı-lacivertli basketbolcu Melih Mahmutoğlu ise kazandıkları için mutlu olduğunu söyleyerek, THY Euroleague'de oynayacakları Maccabi Electra maçına en iyi şekilde hazırlanacaklarını ifade etti.

GREENBERG: KÖTÜ OYNAMADIK AMA YETERLİ DEĞİL
NSK Eskişehir Basket Başantrenörü Brad Greenberg kötü oynamamalarına rağmen sahadan yenilgiyle ayrıldıklarını dile getirdi.

Greenberg, ikinci yarıda yoruldukları için isabetli şut bulmakta zorlandıklarını belirterek, "Kötü oynamadık ama böyle bir takımı yenmek için bu yeterli değil. İkinci yarıda yorulduk. İlk yarıda iyi üçlük attık. İkinci yarıda doğru şutları bulmamıza rağmen yüzdemiz düştü. Böylelikle aradaki fark açıldı. Pota altında rakibimizin çok kuvvetli bir rotasyonu vardı. Fenerbahçe Ülker'e Euroleague maçında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Eskişehir temsilcisinin basketbolcusu Metecan Birsen ise iyi oynadıkları bir maçı ikinci yarıda rakiplerinin performansına karşılık veremedikleri için kaybettiklerini ifade etti.

 

Sayfa Yükleniyor...