"Real Madrid layıkıyla kazandı"

THY Euroleague play-off çeyrek final serisi ilk maçında deplasmanda Real Madrid'e 80-71 yenilen Anadolu Efes'in başantrenörü Dusan Ivkovic, "Real Madrid layıkıyla kazandı" dedi.

NTV Spor 16.04.2015 - 01:00
"Real Madrid layıkıyla kazandı"

Ivkovic, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, maçı iki devre olarak farklı değerlendirmek gerektiğinin altını çizerek, "İlk devre iyi oynadık ve maçı kontrol ettik. Ama ofansif anlamda çok iyiler. Bu anlamda belki de Avrupa'nın en iyi takımı. İkinci devre biz kötü, onlar ise mükemmel başladı" diye konuştu.

Real Madrid'de 3'lük atışlarda yüzde 86'lık isabet oranı ile oynayan ve 21 sayıyla maçın en skoreri olan Rivers'ı, "sürpriz isim" olarak yorumlayan, Ayon ve Rudy'i de rakibin en iyileri diye gösteren Ivkovic, "Real Madrid gibi bir takıma karşı oynamak bizim için büyük bir meydan okuma. Real Madrid layıkıyla kazandı" ifadesini kullandı.

Ivkovic, çeyrek final serisinde ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklarını belirterek, "Cuma gününe daha iyi hazırlanacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Real Madrid Başantenörü Pablo Laso ise "Baştan itibaren çok zor bir maç oldu. İlk devre rakibe karşı tam bir üstünlük kurduğumuz bir alan olmadı. Ama ikinci devre daha iyi top çevirip, rahat atış bulup, ribaund üstünlüğünü ele geçirdik. Bu maçları kazanmanın çok büyük çaba gerektirdiğini biliyoruz. Ama bu maçtan çıkartmamız gereken ders, rahat olmamız gerektiğidir" yorumunu yaptı.

 

Sayfa Yükleniyor...