Orduspor eşitlik peşinde!

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi play-off çeyrek final serisindeki ilk maçını kaybeden Orduspor, yarın sahasındaki ikinci maçta eşitliği yakalayıp yarı final iddiasını sürdürmeyi hedefliyor.

NTV Spor 17.04.2015 - 13:55
Orduspor eşitlik peşinde!

Orduspor Takımı Başantrenörü Alper Durur, dün play-off çeyrek final serisinde ilk maçı deplasmanda Abdullah Gül Üniversitesi'ne karşı oynadıklarını anımsattı.

Maçı 80-72 kaybettiklerini belirten Durur, "Çok iyi oynamamıza rağmen istediğimizi alamadık. Özellikle sınırlı olan kadromuzun dezavantajlarını yaşadık. Maçın kritik yerlerinde istediklerimizi yapamadık. Rakip de saha avantajını iyi kullandı ve kazanmasını bildi" dedi.

Abdullah Gül Üniversitesi'nin çeyrek final serisinde 1-0 öne geçtiğini ifade eden Durur, "Şimdi bizim hedefimiz seriyi 1-1 yapmak. Abdullah Gül Üniversitesi sahasında oynamanın avantajını iyi kullandı, şimdi saha avantajını kullanma sırası bizde. Bu konuda çok iyi mücadele ortaya koyup taraftarımızın da desteğiyle kazanan taraf olmak istiyoruz" diye konuştu.

Yarı final iddialarını sürdürmek için mutlak kazanmaları gereken bir maça çıkacaklarını vurgulayan Durur, "İlk maçımızda olduğu gibi iyi oynayıp bu sefer kazanmak istiyoruz. İnşallah istediklerimizi sahaya yansıtırız. Bu takım sezon başından bu yana her şeyin en iyisini hak ediyor. Neden yarı final oynamasın" ifadesini kullandı.

Durur, karşılaşma öncesi sakat oyuncularının olmadığını sözlerine ekledi.

 

Sayfa Yükleniyor...