Yasemin Horasan bir yıl daha BGD'de!

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin yeni ekibi Basketbolu Geliştirenler Derneği, takım kaptanı Yasemin Horasan ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

NTV Spor 13.05.2015 - 14:47
Yasemin Horasan bir yıl daha BGD'de!

Türkiye Basketbol Federasyonu'nda yer alan bilgiye göre, BGD Yönetim Kurulu Üyesi Çağın Keskin'in de katıldığı törende Yasemin Horasan, kendisini bir yıl daha BGD'ye bağlayan sözleşmeye imza attı.

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi'nde elde ettikleri şampiyonlukta Yasemin Horasan'ın takıma büyük katkı verdiğini anlatan Keskin, "Bu transferin hem BGD'ye hem de kaptanımız Yasemin Horasan'a hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Yasemin Horasan ise BGD'de kalmaktan son derece mutlu olduğunu belirterek, "Geçen sezon çok başarılı maçlar çıkararak, el birliğiyle BGD'yi yenilgisiz şampiyon yaptık. BGD oluşumunun, son üç yılda Türk kadın basketboluna verdiği katkı göz ardı edilemeyecek kadar büyüktür" şeklinde konuştu.

BGD ailesinin bir üyesi olmaktan mutluluk duyduğunu kaydeden tecrübeli basketbolcu, "Umuyorum ki, bu sezon da geçtiğimiz sezon gibi BGD'ye yakışır başarılara imza atarız" diye konuştu.

Daha önce Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Napoli'de de oynayan Yasemin Horasan, A Milli Takım formasıyla da 333 maça çıkmıştı.

Sayfa Yükleniyor...