"Tadını çıkarmak gerek"

Final Four'da Fenerbahçe Ülker ile Real Madrid arasında oynanacak maç öncesi iki takım antrenörü NTV Spor'a özel açıklamalarda bulundu. Pablo Laso sadece kendilerinin değil her takımın baskı hissettiğini vurgularken Zeljko Obradovic ilk kez Final Four oynamanın tadını çıkarmaları gerektiğini söyledi.

NTV Spor 15.05.2015 - 00:16
"Tadını çıkarmak gerek"

F4 öncesi Real Madrid ve Fenerbahçe Ülker başantrenörleri zorlu mücadele öncesi NTV Spor'a konuştu.

Ev sahibi takımın başantrenörü Pablo Laso, Türk takımlarına karşı oynamanın zor olduğunu dile getirirken şunları söyledi;

“Ev sahibi olmamız nedeniyle herkes bizim üzerimizdeki baskıyı soruyor, Fenerbahçe baskı hissetmiyor mu sanıyorsunuz? Final Four'dasınız, Olmypiakos, CSKA hepsi baskıyı hissediyor. Bu takımlar en büyük baskıyı zaten buraya gelebilmek için yaşadı. Final Four'da olmak başlı başına büyük bir gurur kaynağı. Bundan sonra her takımın tek düşüncesi kazanmak ve finale çıkmak. Türk takımlarına karşı oynamak çok zor. Gerçekten çok zor, Anadolu Efes'e karşı oynadık şimdi rakibimiz Fenerbahçe Ülker. Efes ilk dakikadan itibaren çok iyi oynadı onları Madrid'de yenmek çok güçtü. Buradaki ikinci maçta inanılmaz bir geri dönüşe imza attık, İstanbul'daki maçlar da aynı şekilde bizi çok zorladı. O yüzden Fenerbahçe'ye de karşı bizi çok çekişmeli bir maç bekliyor. Euroleague'in MVP'sine sahipler, Bogdanovic, Vesely kaliteleri ortada oyuncular. Avrupa'nın en iyi antrönerlerinden birine sahipler. Büyük saygı duyuyorum. Çok güzel bir maç olacak ve sonunda umarım kazanan taraf biz oluruz.”

"TADINI ÇIKARMAK GEREK"
Fenerbahçe Ülker'de Zeljko Obradoviç ise Final-Four'da oynamanın çok güzel bir duygu olduğuna dikkat çekti ve ekledi;

“Fenerbahçe tarihinde ilk kez Final Four'da. Diğer rakiplerimizin 1'den fazla Avrupa şampiyonlukları var. Bunun keyfini çıkarmamız, bulunduğumuz yerin önemini kavramamız gerekiyor. Oyuncularım şimdiden birçok şeyi kazandılar. Benim için de yeniden Final Four'da olmak çok güzel bir duygu. Kulüp, başkan, yönetim kurulu, taraftarlar  herkes bu takımın arkasında. Maccabi maçının ardından yaşanan sevinci herkes gördü. Umarım bu desteğe, sevgiye bugün kazanarak yanıt veririz. Açıkcası bana kral denmesinden hoşlanmıyorum. Bana çok uzak bir kavram, ben sadece işini yapmaya çalışan basit bir basketbol antrenörüyüm.”

Sayfa Yükleniyor...