"Sertliğe cevap veremedik!"

Fenerbahçe Ülker'de Real Madrid yenilgisinin üzüntüsü yaşanıyor. Madrid'de bekledikleri bir sertlikle karşılaştıklarını ama buna cevap veremediklerini söyleyen Semih Erden, mağlubiyetin bir diğer nedeni olarak da kritik anlardaki Real Madrid sayılarını gösterdi.

NTV Spor 16.05.2015 - 20:41
"Sertliğe cevap veremedik!"

Madrid'de NTV Spor'dan İsmail Şenol'un sorularını yanıtlayan Semih, Euroleague Final Four'daki Real Madrid yenilgisini değerlendirdi.

Real Madrid'in sert oyununun sürpriz olmadığını belirten Semih, "Bizim beklediğimiz bir sertlikti. Aslında başından beri konuştuğumuz, çalıştığımız şey de buydu, bu sertliğe cevap vermekti. Ama nedense buna cevap veremedik" dedi.
 
Real Madrid'in ev sahibi olduğu bir maçta Ülker Arena'yı aratmayan Fenerbahçe taraftarlarına da değinen Milli basketbolcu, sahaya çıktıklarındaki atmosfer ile kendilerinden geçtiklerini ve taraftarları için kazanmayı istediklerini vurguladı. "Bildiğin bütün Ülker Arena buradaydı, çok güzel bir atmosfer vardı" diyen Semih Erden, sadece son periyotta sertliğe yanıt verebildiklerini ama bu kez de kırılma anlarında Real Madrid'in her baskete yanıt vermesi yüzünden kazanamadıklarını belirtti.

Semih, sözlerini "Sonraki seneler için çok önemli bir tecrübe oldu, sadece benim için değil tüm takım arkadaşlarım için... En azından bu sertliği gördük, seneye tekrar karşılaştığımız takdirde daha sert olacağımızı biliyoruz" diye tamamladı.

Sayfa Yükleniyor...