Goudelock'ın kaderi belli oluyor!

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, transfer girişimlerini sürdürüyor... Listesindeki oyunculardan henüz bir sonuç alamayan Sarı-lacivertliler'de Andrew Goudelock'ın takımda kalıp kalmayacağı ise çarşamba gününe kadar belli olacak.

NTV Spor 13.06.2015 - 14:15
Goudelock'ın kaderi belli oluyor!

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nda 2015-16 sezonu hazırlıkları sürüyor...

Yola daha düşük bir bütçeyle çıkacak Sarı-lacivertlilerde, ilk hedef oyun kurucu transferi. Bu pozisyon için Nick Calathes ile görüşen Sarı-lacivertliler, Panathinaikos'un yüksek teklifini karşılamayı tercih etmedi. Yerli oyuncu kontenjanını güçlendirmek isteyen Yunan ekibi, yıllık 2 milyon euro tutarında bir kontrat önerirken, 26 yaşındaki oyun kurucuyla prensip anlaşmasına varıldı.

Fenerbahçe'nin transfer listesindeki bir diğer isimse Miloş Teodosiç. 28 yaşındaki guard'ın CSKA Moskova ile sözleşmesi devam ediyor. Başkan Vatutin, yıllık 2.5 milyon euroluk kontratı bulunan Teodosiç'i, kulüp içinde aksi yöndeki fikirlere rağmen takımda tutmayı hedefliyor. Moskova'da mutlu olan Teodosiç'in de takımdan ayrılması beklenmiyor.

Fenerbahçe'de transfer çalışmalarını Zeljko Obradoviç'in istekleri doğrultusunda sürdüren Maurizio Gherardini, alternatifler üzerinden birçok menajerle görüşmelerini sürdürüyor. Ancak Sarı-lacivertliler henüz hiç bir oyuncuya resmi teklif sunmadı.

Andrew Goudelock'ın takımda kalıp kalmayacağına çarşamba gününe kadar karar vermek zorunda olan Fenerbahçe'de sözleşmesi biten Luka Zoric'le kesin olarak yola devam edilmeyecek.

 

Sayfa Yükleniyor...